Bij deze workshop ga je toer voor toer dit lampionnetje Liza haken. Liza is leuk om op te hangen in je tuin, onder een overkapping of balkon, aan een paar takken. Het pakket is inclusief materiaal om twee lampionnetjes Liza te haken (ringen, garen in gewenste kleur, beschrijving en diagram). Neem je eigen haaknaald van 3,5 mee (je kan er ook een lenen tijdens de workshop). Deze workshop is alleen voor mensen die kunnen haken (stokjes, vasten en lossen). Kinderen alleen onder begeleiding van een ouder/ verzorger.

Dit is een ticket voor vrijdag 8 maart tijdens Crea weekend in Hardenberg. Op de afbeeldingen zie je de verschillende kleuren. Rechts onderaan de afbeelding staat een nummer - zo kan je makkelijk jouw gewenste kleur aanvinken bij het bestellen!

Inclusief materiaal om twee lampionnetjes te haken!

Dit is een ticket voor zaterdag 9 maart tijdens Crea weekend in Hardenberg. Op de afbeeldingen zie je de verschillende kleuren. Rechts onderaan de afbeelding staat een nummer - zo kan je makkelijk jouw gewenste kleur aanvinken bij het bestellen!

Inclusief materiaal om twee lampionnetjes te haken!

Dit is een ticket voor zondag 10 maart tijdens Crea weekend in Hardenberg. Op de afbeeldingen zie je de verschillende kleuren. Rechts onderaan de afbeelding staat een nummer - zo kan je makkelijk jouw gewenste kleur aanvinken bij het bestellen!

Inclusief materiaal om twee lampionnetjes te haken!